Охранителни ролетки от ЯНИ пласт

Затварят и предпазват магазини, заведения, офиси и частни домове от взломни действия. Ролетките са изпълнени от поцинкована стомана. Задвижването може да бъде ръчно или автоматично (чрез електромотор).

Защо трябва да изберем охранителна ролетка за нашия гараж, магазин, офис или цех?

Основното предназначение на охранителните ролетки е да предпазят вашето помещение от влизане взлом или природни бедствия. Те осигуряват вашето спокойствие, сигурност и комфорт. Различните видове охранителни ролетки ви предоставят избор за стил, дизайн и цвят, а механизмите, които се използват като бутони и дистанционни блокове ви гарантират удобство. Двигателите са достъпен лукс, който ни осигурява защита от крадци, защотото моторът блокира вдигането на охранителната ролетка.

Каква охранителна ролетка да изберем?

Охранителните ролетки са три вида: плътни, решетъчни и перфорирани.

Плътните ролетки се изработват от стоманени поцинковани ламели с елетростатично покритие и дебелина на ламелата 0,7 мм. Всички носещи елементи и декоративната кутия са изработени от поцинкована ламарина.

Решетъчните ролетки се изпълняват от огънати стоманени пръти с дебелина o8 мм, които са галванизирани и електростатично боядисани. Отделните пръти се захващат със стоманени скоби.

Перфорираните ролетки се отличават от плътните по перфорацията на ламелите, която може да бъде с различна форма и размер.

Каква да бъде ролетката – ръчна или механизирана?

Ръчните охранителни ролетки се задвижват с помощта на балансиращ механизъм. За автоматичните охранителни ролетки се използват висококачествени италиански и френски двигатели, които осигуряват по-надежда защита при влизане взлом. Дистанционните блокове и бутони предлагат удобство и комфорт.

Видове охранителни ролетки:

  • Плътни;
  • Оплетка;
  • Ламели с перфорация;
  • Ламели с елипсовидна перфорация;
  • Модел с тръбна фуга;

Не се колебайте!

Поръчайте сега!

охранителни ролетки добрич
охранителни ролетки цени
охранителни ролетки добрич мотаж
охранителни ролетки цена монтаж
цени добрич охранителна ролетка
евтина охранителна ролетка добрич