Външни щори от ЯНИ пласт

Искате да запазите Вашия дом топъл през зимата и прохладен през лятото? Решението е само едно - външни щори от Яни пласт!

Външните ролетни щори допълват прозореца до функционална цялост. Те могат да бъдат от PVC ламели или от алуминиеви ламели. Независимо кой вид външни щори ще изберете, Вие:

  • ще си осигурите надеждна слънцезащита;
  • ще направите Вашето помещение по-хладно през лятото;
  • ще се погрижите за допълнителна топлоизолация през зимата;
  • ще се защитите от шум;
  • ще се предпазите от любопитни погледи;
  • ще получите допълнителна сигурност;

И ако външната PVC щора е съчетание на дизайн и изгодна цена, то алуминиевата външна щора е качеството на "вечния" метал.

Алуминиевата външна щора е съставена от 39 мм. алуминиев ламел, запълнен с полиуретанова пяна за изолация, алуминиева кутия и алуминиеви водачи с четка за по-добра шумоизолация. Алуминиевите ламели могат да бъдат избрани сред 14 предлагани цвята, включително и 3 вида дървесна имитация. За алуминиевите елементи основните цветове са бял, кафяв (RAL 8014) и златен дъб, като съществува възможност да бъдат боядисани и по каталог на RAL или в дървесна имитация.

Когато са напълно затворени, външните ролетни щори не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на външния шум и Ви дават пълно уединение. Все повече хора откриват ползата и предимствата от външните ролетни щори. Защо не опитате и Вие?

Не се колебайте!

Поръчайте сега!

външни щори добрич
външни щори цени
външна щора добрич мотаж
външна щора цена монтаж
цени добрич външни щори
евтини външни щори добрич